Omlós malacsült köménnyel és chilivel


Az első malacsültünk azonnal jól sikerült.

A kemencébe este 9 körül került, 230 C°-on, némi forgatás 200 C°-on éjfélkor, és a lassan kihűlő kemencében sült reggelig. A 100 C°-os kemencéből vettük ki reggel 9 körül. Nagyon de nagyon finom lett. Stahl Judit receptje az Enni jó! című könyvéből.

Így festett :

About these ads
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s