Omlós malacsült köménnyel és chilivel


Az első malacsültünk azonnal jól sikerült.

A kemencébe este 9 körül került, 230 C°-on, némi forgatás 200 C°-on éjfélkor, és a lassan kihűlő kemencében sült reggelig. A 100 C°-os kemencéből vettük ki reggel 9 körül. Nagyon de nagyon finom lett. Stahl Judit receptje az Enni jó! című könyvéből.

Így festett :

About these ads

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s